avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, ...

In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, aceștia mi-au adus la cunoștința ca voi fi testat cu etilotestul după care va trebui sa mergem la secție pentru a mi se face drug testul. In urma testului mi a apărut ca am consult benzodiazepine. Iar după asta am fost dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge și urina. La spital Cunoșteam pe cineva iar in același timp in care mi s au recoltat probele pentru INML acea cunoștința mi a mai prelevat oprită de urina pentru a fi testata in laboratorul spitalului. Toate au ieșit negativ, inclusiv acea substanța. Am ajuns la secție, i am rugat sa îmi refacă testul iar aceștia nu au vrut . Am fost la INML sa platesccprobele sa vina mai repede iar aceștia mi au spus sa revin in 4 luni deoarece in acest moment se lucrează la probele din luna Martie. Mama și bunica mea sunt foarte bolnave iar masina era singurul mijloc de transport! Ce pot face pentru a primi măcar o dovada in baza căreia sa pot conduce pe toată perioada desfășurării procesului?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 10:22, 5 Iulie 2022
Cred ca singurul lucru pe care-l puteti face e sa angajati un avocat, care ar putea urgenta lucrurile. Puteti solicita dupa aceea, daca iesiti "curat" la sange si urina, si despagubiri, intr-un proces intentat politiei.

Din pacate asta e tara in care traim. sa ti se deschida dosar de cercetare penala, in urma rezultatului unui aparat ce se stie ca da erori mari. Puteti refuza efectuarea acelui drugtest, cerind imperativ efectuarea testelor INML La fel e si cu alcoolul, testul care se ia in seama e doar cel de sange. Alcooltesterele pe care le foloseste politia pentru suflat nu sunt, majoritatea, omologate metrologic.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Drugtest, mijloc tehnic certificat sau mijloc tehnic omologat ... cyan cyan Drugtest, mijloc tehnic certificat sau mijloc tehnic omologat si verificat metrologic? Potrivit art. 6 -OUG 195/2002 19. mijloc tehnic certificat - ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am fost testat cu drugtest si mia ieșit metanfetamina ... Moha Mohamed Moha Mohamed Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina pozitiv eu nu am consumat metanfetamina am consumat o pastila cu bzo Alprozam la inml mia ... (vezi toată discuția)