avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina ...

Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina pozitiv eu nu am consumat metanfetamina am consumat o pastila cu bzo Alprozam la inml mia ieșit negativ meta si pozitiv bzo ce se întâmplă acum mai îmi pot lua permisul
Cel mai recent răspuns: Gabriel2295 , utilizator 22:46, 16 Ianuarie 2024
Bună seara am fost oprit de niște polițiști în timp ce masina erea parcata ei susțin ca sau ținut după mine dar în momentul în care mau oprit eream parcat pe trotuar . Am fost condus la secția 7 politie unde am fost testat cu drugtest mia ieșit mtanfetamina pozitiv după am fost condus la inml , eu nu am consumat metanfetamina nici odata în viata mea . Înainte cu o zi am luat 2 pastile Alprozolam care conțin benzodiazepine am reteta pentru ele ..
Prospectul nu spune faptul ca nu am voie sa conduc , spune în caz de oboseala opresti masina . A 2 a zi mam dus la Sanadol si miam facut repede un test de urina la care mia ieșit doar bzo pozitiv eu cum trebuie sa fac sa demonstrez ca am consumat alprozolam si nu altceva.
Sunt recidivist
Am șanse sa scap am retenta medicala

Buna seara!

Trec prin aceeași situație neplăcută.

Cum s a finalizat in cazul DVS?
0721811183 va rog să mă contactati

Moha Mohamed a scris:

Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina pozitiv eu nu am consumat metanfetamina am consumat o pastila cu bzo Alprozam la inml mia ieșit negativ meta si pozitiv bzo ce se întâmplă acum mai îmi pot lua permisul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, ... Alex Mirica Alex Mirica In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, aceștia mi-au adus la cunoștința ca voi fi testat cu etilotestul după care va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul ... ducati1200 ducati1200 Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul meu de metadona am reteta,am fost dus la Udriste unde am iesit pozitiv la Drugtest si la urma ... (vezi toată discuția)
Buna seara tuturor, in urma cu 4 luni am fost testat cu aparatul ... rrs0071 rrs0071 Buna seara tuturor, In urma cu 4 luni am fost testat cu aparatul Drugtest la volan si am iesit pozitiv la o substanta. Ulterior mi s-au recoltat probe de ... (vezi toată discuția)