avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pozitiv la iml la 5 zile dupa ce am consumat cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pozitiv la iml la 5 zile dupa ce am consumat cannabis

Salutare

Am fost oprit in trafic si testat cu drugtest la saliva. Am iesit fals pozitiv la benzodiazepine dar consumasem cannabis cu 5 zile inainte iar in urma testului de urina de la spital am iesit pozitiv.

Mai am un dosar penal in 2021 pentru 2 tigari cu cannabis. Acolo primisem amenda penala...

pot sa scap tot cu amenda? sau macar cu suspendare? e super nedrept ca sunt anchetat pentru conducere sub influenta cand eu fumasem cu 5zile inainte.....in 11 ani de permis nu am avut o amenda de viteza si am fost mereu super serios cand a fost vorba de volan

pot declara ca am fost in vizita in spania la niste prieteni si am consumat acolo sau e posibil sa ma ingrop si mai tare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:12, 6 Februarie 2025
Angajati avocat ca sa își dea silința ca sa va fie aplicată o amenda penală sau sa scăpați basma curata.
Este indicat sa aveți avocat încă din faza de urmărire penală dacă vreți sa va apărați.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , am fost testat cu drugtest si mia ieșit metanfetamina ... Moha Mohamed Moha Mohamed Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina pozitiv eu nu am consumat metanfetamina am consumat o pastila cu bzo Alprozam la inml mia ... (vezi toată discuția)
Cannabis la volan Edddssss Edddssss Buna ziua, daca un echipaj de politie ma opreste si ma testeaza cu drugtest, si eu am consumat cannabis cu cateva zile inainte, e posibil sa raman fara permis ... (vezi toată discuția)
In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, ... Alex Mirica Alex Mirica In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, aceștia mi-au adus la cunoștința ca voi fi testat cu etilotestul după care va trebui sa ... (vezi toată discuția)