avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare!

Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe cercetări sii sa părut suspect unui polițist și am fost testat cu un aparat drug wipe 6 ( test saliva) rezultatul a fost pozitiv la canabis și mi s au recoltat probe biologice ( sânge și urina) după câteva luni mi am achitat analizele la INML, azi am fost la politia rutiera, mi au ieșit rezultatele (negative) polițistul mi a comunicat ca azi se va duce cu dosarul meu la procuror și ca o sa fiu sunat când o sa ma prezint din nou.
Întrebarea mea este, la ce ma pot aștepta acum la clasarea dosarului?
Cât ar mai dura pana la clasarea dosarului, la ce ma pot aștepta mai departe? Menționez ca eram la volan în momentul respectiv, iar am primit o dovada fără drept de circulație, am dreptul pentru o cerere de dovada pana la sfârșitul cercetărilor?
Cel mai recent răspuns: John12345 , utilizator 19:19, 8 Aprilie 2023
Daca rezultatele sunt negative, o sa se dispuna clasarea, cat timp dureaza nu va poate spune nimeni cu exactitate.
Mulțumesc mult. Am uitat sa precizez mai sus când mi sa spus ca rezultatele sunt negativa cu excepția bbb ceva de genul a spus polițistul, asta ar înseamnă ceva odată ce acolo scrie clar negativ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca rezultatele sunt negative, o sa se dispuna clasarea, cat timp dureaza nu va poate spune nimeni cu exactitate.

Scuzați-mă, dar sunt într o dilema, ma puteți ajuta sa înțeleg. Cu stima.

Ce anume nu intelegeti?

Mulțumesc mult. Am uitat sa precizez mai sus când mi sa spus ca rezultatele sunt negativa cu excepția bbb ceva de genul a spus polițistul, și ca ar urma sa prezinte dosarul procurorului ce însemnând negativ cu excepția bb, asta ar înseamnă ceva odată ce acolo scrie clar negativ?
Și dacă as beneficia de o dovada înlocuitoare a permisului pana la soluționarea cauzei.

Ce anume nu intelegeti?

Alte discuții în legătură

Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat abuziv narcismurarescu narcismurarescu Buna ziua, Pe scurt, acum 3 saptamani mi-a fost suspendat permisul pe niste prezumtii ale politistilor. Stateam in spatele masini, asteptand un amic, masina ... (vezi toată discuția)