Numele meu este Ana. Am si eu probleme cu minunata carte de munca. Am lucrat 5 ani la o firma cu sediul in Bucuresti ( Romphoto&GSM), la punctul de lucru din Piatra Neamt. In data de 31.05.2007 am incetat activitatea la ei si am dus cartea de munca la sediul firmei pentru lichidare. De atunci nu am mai vazut-o inapoi. Am facut sesizare la ITM Bucuresti de unde am primit raspuns precum ca documentul a fost ridicat de la ei pe data de13.06.2007 de catre un reprezentant al firmei. Am luat legatura cu persoana respectiva (contabila, care nici ea nu mai lucreaza la firma) care mi-a zis ca a lasat cartile de munca pe care le-a ridicat de la ITM, la sediul Romphoto. Societatea insa, a fost cumparata de catre o alta companie - MCS Comunication (magazinele 'SAY'). Intrebarea mea este: avea dreptul contabila firmei sa ridice cartea de munca de la ITM fara imputernicire de la mine? Cum pot sa recuperez documentul daca am aflat ca acesta se afla acasa la fostii patroni (care sunt cercetati in mai multe dosare pentru frauda) si refuza sa mi-o inapoieze sau spun ca nu se afla in posesia lor? Cum se poate "pierde" un document care, logic, trebuie primit-predat pe baza de semnatura? Va multumesc anticipat!