avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate Sofia0406

Activitate Sofia0406

Ce stingator se pune langa un rezervor de motorina din cadrul santierului? Stiu ca trebuie un P50, dar unde gasesc articolul?
Legat de SSM/PSI: Unde ar trebui amplasat un pichet PSI in interiorul santierului? Langa depozitul de carburant sau langa generator?
Va referiti la normativele de proiectare a containerelor?
Google stiu si eu sa il folosesc. Am cautat in diverse exprimarii, nu gasesc nimic despre spatiile de cazare pentru muncitori, cele din containere, provizorii, pe santier.
Legat de Securitate si Sanatate in Munca
Buna,

Pentru cazarea muncitorilor in spatii special destinate, containere, e vreo normativa care sa zica cati metri patrati ar trebui sa aibe o persoana?
Am cautat pct. 35 din HG 955/2010 care in continuare precizeaza absolvirea unui curs postuniversitar de 180 de ore.
Pentru cine a terminat o facultate tehnica, de inginerie. Cum este invatamantul la distanta, ce facultate se potriveste mai mult cu ce am terminat eu, stiinte economice? Cineva care ma poate indruma sau da mai multe detalii?:))
Buna! Se poate urma un master in stiinte tehnice, agricole sau silvice daca nu am terminat o facultate cu diploma de licenta in aceleasi domenii?
Buna!
Conform HG 1425/2006 pentru a putea fi evaluator de risc si sef sepp ai nevoie de studii superioare tehnice, agricole sau silvice. Exista asa ceva la noi in tara care sa ofere studii doar la distanta?
Sora bunicii mele urmeaza sa imi doneze un teren de 300 de m2. De unde aflu le valoare are terenu pentru a platii taxele la notar?