avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate mirika

Activitate mirika

Răspuns la discuția autoritatea asociatie de locatari
cauta si omul simplu un subiect care sa-i lamuresca dilemele de coabitare cu varii personaje, si ce sa vada: razbel pe forum intre doamna terorista (chiar sunteti terorista doamna draga sau doar terorizanta?) si domnul nestiutor, pur si inocent, cu aliati, si inamici (vezi qadrian si profu de romana). si ma amuz teribil! caci, fie vorba intre noi, mi-a trebuit ceva vreme sa ma lamuresc cu adevarat, domnule nestiutor, care este problema dumneavoastra reala: copiii care fug noaptea prin camere? sau tabelele masluite? care e prioritatea "intai", ca sa zic asa? ca fin'ca legat de partea cu tabelele, voi spune doar ca tine de chineza in ceea ce ma priveste. de ce? pentru ca am incredere in cei care le fac. aia e treaba lor si drept sa spun, as obosi foarte repede daca m-as indoi de munca tuturor celor cu care intru in contact, si m-ar enerva nespus sa stiu ca cineva cu fara prea multa buna credinta ar pune la indoiala munca mea, la randul sau.

s-apoi cu copiii... sa ma scuzati domnule nestiutor, dar micile "bestii" nu pot fi tinute in lesa, cu calus in gura, cu un prosop in cap cand se lasa intunericul. sunt copii, vii, spontani, cu reactii imprevizibile! tocmai asta ii face atat de draguti si tine de varsta sa faca si nazbatii. dar de aici si pana la a chema politia... mi se pare un pas cam larg. ca politia s-a infiintat la usa... asta ma lasa de-a dreptul perplexa: s-a lasat cu victime? a cazut cumva plafonul? sau, mai bine sa pun altfel intrebarea: aveti copii domnule nestiutor? ca sa stiti pe propria piele si din propria experienta cam cum se manifesta copiii in prag de scoala? daca aveti si reusiti sa-i tineti sub papuc, tot respectul! insa revin la ideea ca sunt copii imprevizibili si alergatul prin casa face parte din apanajul copilariei.

si din nou... locuiti la bloc, nu? vecinii nu vi-i alegeti, dar nici nu aveti dreptul sa interveniti in viata lor la cea mai mica "iesire" in decor. in plus... nici ei nu v-au ales ca vecin, ati aterizat in viata lor. punct.

iar acu, fiindca ma pregatesc si eu sa bat in pereti vecinului de casa, de data aceasta - doamne ce mutra ar face- pentru ca-si muta magazinul un etaj mai sus si lucreaza zi lumina, as mai face doar o mica observatie: daca proful de romana s-a legat de intentionat de maniera dumneavoastra de a scrie, si pe buna dreptate ,as adauga, eu am sa fiu putin mai clementa si-am sa zic: greseala dom'le de scriere. toti suntem supusi greselii, nimeni nu e perfect, doar ca... sa faci compromisuri e o arta si trebuie sa merite, de ambele parti.