avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina2285

Activitate Madalina2285

Și încă o întrebare dacă nu este cu deranj ..este normal sa i se refuze expertiza psihologica a persoanei vătămate testul poligraf sau orice alta modalitate de a o folosi sa își dovedească vinovăția prietenul meu? I au fost refuzate în nenumărate rânduri fără sa i se spună și de ce de către judecător practic nu i se oferă nici o șansă să își dovedească nevinovăția.
Avocat este, au fost foarte multe apeluri pana acum, ma gândeam ca dacă pana acum nu a fost închis dosarul fiind în rol dim 19.1.2021 și stand o perioada destul de lunga arest la domiciliu ma gândeam ca exista posibilitatea ca probele acuzațiile sau declarațiile s anu fie atât de puternice și poate ar exista posibilitatea sa nu ajungă totuși închis. Fiind un arest la domiciliu atât de lung de obicei pentru viol cu probe și dovezi concrete se închide imediat
Citisem undeva ca dacă a stat atât de mult arest la domiciliu atât el ca și complice cât și asa zisul violator exista posibilitatea sa fie judecat în libertate dacă se înlocuiește măsură cu control judiciar. Greșesc?
Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ceva timp înainte sa îl cunosc a făcut parte la o petrecere unde a chemat o fata . Unul dintre prieteni lui de acolo l a întrebat dacă poate întreține relații sexuale cu ea. El I a spus ca da dacă și ea este deacord. Asa este specificat și în dosar. Domnisoara cu pricina s a îmbătat și a consumat și a fumat iarba. Timp în care prietenul iubitului meu a întreținut un act oral cu ea iar ea susține ca a fost împotriva voinței ei. Atat prietenul meu cât și asa zisul cu care ar fii întreținut relații sexuale au fost o perioada destul de lunga în arest la domiciliu. Din 19.1.2021 este dosarul în curs și abia pe 22.12.2022 acum o sa primească din ce am înțeles sentința. Întrebarea mea este se poate sa primească qlta pedeapsa decât cea de a fii închis? Judecat în libertate, control judiciar , pedeapsa x cu suspendare?