avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate Z.Andrei

Activitate Z.Andrei

Nu mai are pe nimeni

gi-jane2 a scris:

pt ca e vb de sotia omului care intreaba, sotia sa, fiind probabil, singura fiica a decedatului.
daca sotia dvs vrea sa mosteneasca, va plati si debitele pana la limita valorii mostenite.
Daca nu vrea bataie de cap, nici casa si nici datorii, nu accepta succesiunea.

DinuX a scris:

De ce sotia este unica mostenitoare? Are testament? Socrul nu are urmasi in viata?

Buna ziua . Am si eu o mica problema legata de decesul socrului meu . El a murit pe 10 noiembrie , nu ne a anuntat absolut nimeni deoarece nu stam la aceeasi adresa . Am aflat noi pe 30 noiembrie cand am fost la politie sa l dam disparut . Am fost la garsoniera unde locuia si unde a fost gasit decedat . Problema este ca asociatia de locatari a angajat o firma de curatenie sa scoata tot de acolo fara sa stie nimeni , nici politia nici noi cu toate ca pe usa erau lipite benzi de la politia locala . Din ce am inteles de la vecini el fusese debransat de la utilitati pt neplata . Intrebarile mele sunt 1. Sotia fiind singura mostenitoare este obligata sa plateasca acele datorii , facturi utilitati , impozit , amenzi ?
2. Daca asociatia a aruncat tot , inclusiv actele casei , ce anume putem face sa recuperam acele acte ?
Va multumesc !