Bună, recent am prelungit indemnizația de la 2 la 3 ani cu grad de handicap. Întrebarea mea este:după cât timp primești din nou indemnizația? Se face întreruperea dintre cea normală și cea cu grad de handicap? Mulțumesc.
Deci să înțeleg,trebuie să ii dăm cât cere ea ca să fie bine să poată trece apartamentul pe soțul?Dacă nu doar in instanta se poate decide partajul? Problema este că noi am băgat ceva bani în apartament.,încă stăm în el.Nu ne convine să i se vină cât la soțul care ea nu a băgat un ban in apartament si să avem si grijă de soacra până la moarte, nu ii corect.
Am deschis succesiunea la notar si o sa vină la semnat dar mai departe cu ce trebuie făcut nu ii de acord.Nu ii convine cât i se vine partea după socru,vrea mai mult.
Bună ziua,soacra mea vrea sa treacă apartamentul pe soțul meu,recent a murit socru,ei sunt trei copii un băiat și 2 fete.Una din fete nu vrea nimic cealaltă mare vrea dar o anumită sumă cerută de ea,nu este de acord doar cu partea care i se cuvine.Ce se poate face,ca soacra să poată trece pe soțul,sora lui nu este de acord,să se treacă pe el.Nu stie cum să facă,fără acordul ei nu poate face nimic,fără semnătura ei nu poate face nimic? Fără ca partea soacrei să se mai imparteasca!