avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, recent am prelungit indemnizația de la 2 la 3 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, recent am prelungit indemnizația de la 2 la 3 ani cu ...

Bună, recent am prelungit indemnizația de la 2 la 3 ani cu grad de handicap. Întrebarea mea este:după cât timp primești din nou indemnizația? Se face întreruperea dintre cea normală și cea cu grad de handicap? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:06, 21 Martie 2023
Nu se face intrerupere ...o veti primi imediat dupa emiterea deciziei AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cu grad de handicap Giullia_eu Giullia_eu Buna ziua. Anul trecut am obtinut un certificat de incadrare in grad de handicap valab 22.09.2016-21.09.2017, pentru prelungirea CiC de la 2-3 ani( copilul ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de crestere a copilului de la 2 la 3 ani (copil cu dizabilitate) Adrianabuz Adrianabuz Buna seara, Problema mea tine de documentatia necesara depunerii dosarului de prelungire si de momentul depunerii acestuia: - cu cat timp inainte de ... (vezi toată discuția)