avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil cu grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil cu grad de handicap

Buna ziua. Anul trecut am obtinut un certificat de incadrare in grad de handicap valab 22.09.2016-21.09.2017, pentru prelungirea CiC de la 2-3 ani( copilul implinind 2 ani in 17.11.2016)Anul acesta, am primit decizia de suspendare a indemnizatiei incepand cu data de 21.082017(netransferabilitate drepturi parintesti). Pe data de 19.09.2017 am obtinut un nou certificat de handicap pentru prelungicea convediului de la 3-4 ani( pentru care am depus actele imediat), insa cele de la AJPIS mi-au spus ca trebuia sa mai depun din nou acelasi dosar de anul trecut pt prelungire de la 2-3 ani in conditiile in care mi-a venit decizia pe 21.08.2017 dar copilul inca nu implinise 3 ani. Intrebarea mea este: ce termen legal este pentru depunerea actelor la institutia abilitata dupa obtinerea certificatului de incadrare in grad de handicap? Va rog frumos sa ma ghidati si catre legea ce confirma raspunsul dvs. multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu copil handicap 3 ani Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O salariata se afla in CIC pana la implinirea copilului a varstei de 2 ani. In interiorul acestei perioade copilul a fost incadrat cu grad handicap. Doreste ... (vezi toată discuția)
Ccc pana la 3 ani dyadya80 dyadya80 Am nascut pe 24 noiembrie 2013 si sunt in concediul de crestere copil pana la 2 ani insa la sfatul medicului de familie am inteles ca pot prelungi acest ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)