avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Activitate Alex1609

Activitate Alex1609

Buna dimineața! Am și eu o problema! In data de 9/11 am fost oprit pentru un control in trafic și m am ales cu amenda și puncte de penalizare! In data de 02/12 am primit un plic acasă in care mi-au adus la cunoștința ca mi-au făcut dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat! Menționez ca am fost la poliție si mi-au spus ca aveam permisul suspendat pentru acumularea a 15 puncte. Eu nu am fost înștiințat si nici nu am primit nici un plic acasă ca am acumulat cele 15 puncte! Ce pot face?
Buna ziua! In data de 09/11/2022 am fost oprit de un echipaj de poliție rutieră pentru ca m au înregistrat cu aparatul radar. Toate bune si frumoase si la câteva zile distanță am primit o ordonanța de la serviciul rutier precum ca mi-au făcut dosar penal pentru conducere fără permis. Am fost la ghișeul rutier si mi-au spus ca pe data de 07/07/2022 am acumulat 15 puncte de penalizare dar nu am primit nici un plic acasă precum ca am făcut astea 15 puncte sau ceva sa mi spună ca trebuie permisul predat..ce pot face in situația asta ?