avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Activitate Lazar.Alexandru

Activitate Lazar.Alexandru

Buna. Am o nelamurire, as aprecia daca cineva poate sa ma ajute in problema mea. In ianuarie am avut o contraventie rutiera, am primit si puncte de penalizare, cu acele puncte am depasit 14 puncte dar eu am facut contestatie la acea contraventie, in luna februarie mi-a venit o comunicare de la politia rutiera sa predau permisul in termen de 5 zile in vederea suspendarii pentru 30 de zile, eu am fost la judecatorie am luat o dovada ca am facut contestatie, am mers la politia rutiera cu acea dovata si mi-au lasat permisul si dreptul de a conduce auto pe timpul procesului. In 22 noiembrie sa judecat apelul. Am vazut pe portalul instantelor ca mi-a fost respins. Nelamurirea mea este, cand trebuie sa predau permisul in momentul cand vine comunicarea de la tribunal sau trebuie sa imi vina o alta instintare de la politia rutiera, precizez ca nu mi-a ajuns prin posta comunicarea de la tribunal pana astazi. Intreb pentru ca nu vreau sa ma aleg cu un dosar penal pentru ca am condus cu permisul suspendat. Multumesc anticipat.