avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate Severinsergiu

Activitate Severinsergiu

Încă o chestie...daca ea refuza sa vina sa își vadă copii la mama mea(acolo locuiesc momentan după despărțire pentru că mama mea are grija de ei cât muncesc),eu as fi obligat să mă duc la ea cu copii sa îi vadă?

gi-jane2 a scris:

Din contra, va sfatuiesc sa ii dati copiii la tel, stabiliti un program

Mulțumesc de sfat! Așa voi face până la soluționarea cazului în instanță. Momentan ea este sub infracțiunea de Rele tratamente minorilor și tentativa de suicid. O zi frumoasa!

gi-jane2 a scris:

Din contra, va sfatuiesc sa ii dati copiii la tel, stabiliti un program

Divorț și minori!
In urma cu vreo luna de zile mama copiilor mei a luat decizia sa părăsească doi copii și sa plece in Germania cu noul ei iubit. Înainte de a pleca ea a băut clor,a ieșit a doua zi din spital și a plecat. Ideea este următoarea ...am angajat un avocat,am depus divorțul dar o întrebare ce mă macină pentru că nu știu dacă fac bine sau nu. Ea mă amenința când vine din Germania o să îmi ia copii și că nu îi dau sa vorbească la telefon cu copii. Din ce mi-a spus avocatul e sa nu îi răspund în niciun fel la telefon căci dacă vrea sa îi vadă,sa vina fizic la ei. Ce mă sfătuiți?
Buna ziua!
Aș avea nevoie de niste sfaturi și îndrumări pentru intenția de divorț.
In decursul anilor soția mea m-a înșelat de foarte multe ori,am și prins-o,dar am tot închis ochii pentru copii sa nu rămână fără mama și fără tată. Dar din ultimul an nu am mai simțit nici o dedicare fata de familie din partea ei,își bătea copii,nu ducea fata la grădiniță pe motiv că o bate educatoarea,copii îi lasă doar dezbrăcați pe afara,fata fiind mai mare și înțelegea tot despre situație,când o vedea pe mama ei că se întâlnește cu noul ei concubin,plângea și suferea foarte mult și îmi spunea că ,,tata,mama se pupa cu Răzvan...,, În ultima luna fata o lasă la neamurile ei pentru ca sa nu mai vadă cum pleca cu băiatul meu de 1 an și 11 luni cu concubinul. A incercat tot posibilul sa caute scandal să poată pleca în afara cu ,,prietena,,ei. Dar oarecum a reușit...băiatul sa îmbolnăvit de răceală și ea a băut clor,a luato salvarea și a dus-o la Spiridon Iași unde urma spre Socola. A semnat a doua zi refuzul la Socola și a abandonat copii ,băiatul încă sugar. Momentan stau la mama mea pentru că muncesc și în cursul zilei sta ea cu ei. Am fost la casa noastră și i-am prins pe amândoi ,ei de frica au fugit și a uitat actele de externare din Spiridon,unde spune că a fost tentativa de suicid,refuz la psihiatrie și alcool în sânge. Momentan ea este plecata in Germania cu concubinul. Ideea este că ce mă îndrumați că și procedeu sa fac? Ideea este că nu îmi doresc să îmi pierd copii și să ajungă tot pe mâna unei mame ca ea.
Revin cu un update,am făcut o plângere la poliția locală pentru rele tratamente asupra minorilor și la asistenta socială,iar în cursul săptămânii urmează să fac și pentru abandon familie și conjugal