avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț și minori! In urma cu vreo luna de zile mama ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț și minori! In urma cu vreo luna de zile mama copiilor ...

Divorț și minori!
In urma cu vreo luna de zile mama copiilor mei a luat decizia sa părăsească doi copii și sa plece in Germania cu noul ei iubit. Înainte de a pleca ea a băut clor,a ieșit a doua zi din spital și a plecat. Ideea este următoarea ...am angajat un avocat,am depus divorțul dar o întrebare ce mă macină pentru că nu știu dacă fac bine sau nu. Ea mă amenința când vine din Germania o să îmi ia copii și că nu îi dau sa vorbească la telefon cu copii. Din ce mi-a spus avocatul e sa nu îi răspund în niciun fel la telefon căci dacă vrea sa îi vadă,sa vina fizic la ei. Ce mă sfătuiți?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:40, 30 Decembrie 2022
Din contra, va sfatuiesc sa ii dati copiii la tel, stabiliti un program
Mulțumesc de sfat! Așa voi face până la soluționarea cazului în instanță. Momentan ea este sub infracțiunea de Rele tratamente minorilor și tentativa de suicid. O zi frumoasa!

gi-jane2 a scris:

Încă o chestie...daca ea refuza sa vina sa își vadă copii la mama mea(acolo locuiesc momentan după despărțire pentru că mama mea are grija de ei cât muncesc),eu as fi obligat să mă duc la ea cu copii sa îi vadă?

gi-jane2 a scris:

Nu sunteti obligat, oricum programul de vizita il va stabili instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! divorț,copii minori. aș avea nevoie de niste sfaturi și îndrumări pentru ... Severinsergiu Severinsergiu Buna ziua! Aș avea nevoie de niste sfaturi și îndrumări pentru intenția de divorț. In decursul anilor soția mea m-a înșelat de foarte multe ori,am ... (vezi toată discuția)
Cum imi castig drepturile asupra copilului minor dausioana dausioana momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o ... (vezi toată discuția)
Mama a parasit domiciliul conjugal CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: mama a 2 copii mici a plecat cu acordul sotului ei (tatal copiilor) la lucru in strainatate. ... (vezi toată discuția)