avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate ValeriuN

Activitate ValeriuN

Cum pot renunta la oferta depusa in cadrul unei licitatii care a avut loc online? Mentionez ca am fost singurul participant al acestei licitatii, atribuind o oferta in mod eronat in timpul utilizarii telefonului (am participat la licitatia online de pe telefon din contul de utilizator al casei de licitatii) .
Am indicat casei de licitatii ca oferta a fost atribuita eronat contului meu (eroare de sistem sau in cel mai rau caz o simpla atingere a butonului de Licitare fara nici o alta confirmare/notificare din partea aplicatiei), eu primind direct a2-a zi factura proforma pentru produs licitat.
Conform regulament casa licitatie nu ma pot retrage din aceasta oferta decat prin plata unei taxe de ~40%, dar avand in vedere ca produsul nu este conform preferintelor mele (am participat in cadrul licitatiei online pentru un alt produs) si exista posibilitatea de a fi existat o eroare in functionalitate aplicatie consider abuziva aceasta obligatie.
Mai mult decat atat, ca simplu potential client (persoana fizica) fara cunostinte juridice si fara intentia de a trece prin demersuri juridice aferente unei asemenea situatii, pare ireala aceasta desfasurare de forta. Exista o cale de a iesi din aceasta situatie fara achitarea produsului licitat?