Bună ziua! Recent am vândut un telefon unei persoane pe OLX. Am decis să ne întâlnim să verifice telefonul cum își dorește acesta, l a verificat unde a dorit acesta și a spus ca este perfect, a verificat chiar și black list dacă este furat chiar și IMEI să vadă dacă sunt ale probleme dar a fost totul în regulă. L am resetat de față cu acesta și după i am dat să îl mai verifice încă o dată a spus ca este OK și chiar am insistat sa își bage și conturile acesta a spus ca este suficient telefonul mergând perfect. I am spus ca nu mai am cutia si documentele acestuia deoarece și eu l am luat la mâna a doua a spus ca este în regulă! După o zi sa mă trezesc cu un mesaj cum ca telefonul este blocat de proprietar dar nu era emailul meu acolo. Acest fapt fiind imposibil deoarece nu avea această problemă, eu folosindu-l luni bune Acesta spunându-mi ca își dorește banii înapoi dacă nu ajunge la poliție pentu ca l am “tepuit” după spusele acestuia. Îmi puteți spune vă rog cum ar trebui să procedez în acest caz. Banii nu îi mai am și nu știu dacă voi avea probleme