Bună ziua! Recent am vândut un telefon unei persoane pe OLX. Am decis să ne întâlnim să verifice telefonul cum își dorește acesta, l a verificat unde a dorit acesta și a spus ca este perfect, a verificat chiar și black list dacă este furat chiar și IMEI să vadă dacă sunt ale probleme dar a fost totul în regulă. L am resetat de față cu acesta și după i am dat să îl mai verifice încă o dată a spus ca este OK și chiar am insistat sa își bage și conturile acesta a spus ca este suficient telefonul mergând perfect. I am spus ca nu mai am cutia si documentele acestuia deoarece și eu l am luat la mâna a doua a spus ca este în regulă! După o zi sa mă trezesc cu un mesaj cum ca telefonul este blocat de proprietar dar nu era emailul meu acolo. Acest fapt fiind imposibil deoarece nu avea această problemă, eu folosindu-l luni bune Acesta spunându-mi ca își dorește banii înapoi dacă nu ajunge la poliție pentu ca l am “tepuit” după spusele acestuia. Îmi puteți spune vă rog cum ar trebui să procedez în acest caz. Banii nu îi mai am și nu știu dacă voi avea probleme
Sa nu cumva sa fiti victima unei inselatorii. Sunt persoane care cumpara telefoane de la vanzatori de buna credinta dupa care schimba placile de baza cu unele ale unor telefoane furate/blocate si apoi cer banii inapoi. In felul asta schimba un telefon furat cu unul bun, iar vanzatorul de buna credinta daca le cade in plasa ramane cu un aparat inutilizabil.
Eu zic sa mergeti dvs la Politie sa reclamati acest lucru.
hotumattua
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Cumpărătorul dvs. a cumpărat un obiect "as is", sau pe românește "văzut, plăcut, luat". Spuneți-i să facă ce dorește, dacă insistă, spuneți-i că-i faceți dvs. reclamație la poliție pentru hărțuire.