avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am nevoie mare de ajutor, o părere.Recent ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am nevoie mare de ajutor, o părere.Recent am vândut un telefon unei persoane pe OLX. ...

Bună ziua! Recent am vândut un telefon unei persoane pe OLX. Am decis să ne întâlnim să verifice telefonul cum își dorește acesta, l a verificat unde a dorit acesta și a spus ca este perfect, a verificat chiar și black list dacă este furat chiar și IMEI să vadă dacă sunt ale probleme dar a fost totul în regulă. L am resetat de față cu acesta și după i am dat să îl mai verifice încă o dată a spus ca este OK și chiar am insistat sa își bage și conturile acesta a spus ca este suficient telefonul mergând perfect. I am spus ca nu mai am cutia si documentele acestuia deoarece și eu l am luat la mâna a doua a spus ca este în regulă! După o zi sa mă trezesc cu un mesaj cum ca telefonul este blocat de proprietar dar nu era emailul meu acolo. Acest fapt fiind imposibil deoarece nu avea această problemă, eu folosindu-l luni bune Acesta spunându-mi ca își dorește banii înapoi dacă nu ajunge la poliție pentu ca l am “tepuit” după spusele acestuia. Îmi puteți spune vă rog cum ar trebui să procedez în acest caz. Banii nu îi mai am și nu știu dacă voi avea probleme
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:24, 27 Decembrie 2024
Buna ziua

Sa nu cumva sa fiti victima unei inselatorii. Sunt persoane care cumpara telefoane de la vanzatori de buna credinta dupa care schimba placile de baza cu unele ale unor telefoane furate/blocate si apoi cer banii inapoi. In felul asta schimba un telefon furat cu unul bun, iar vanzatorul de buna credinta daca le cade in plasa ramane cu un aparat inutilizabil.

Eu zic sa mergeti dvs la Politie sa reclamati acest lucru.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cumpărătorul dvs. a cumpărat un obiect "as is", sau pe românește "văzut, plăcut, luat". Spuneți-i să facă ce dorește, dacă insistă, spuneți-i că-i faceți dvs. reclamație la poliție pentru hărțuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)
Telefon vandut nestiind ca este furat radu20 radu20 Buna seara.As vrea un raspuns bun cat mai repede daca se poate deoarece stau stresat din aceasta cauza... Pe data de 20 August 2015 am cumparat impreuna cu ... (vezi toată discuția)
O posibila teapa cu un telefon. am cumparat de la cineva de pe ... andoo98 andoo98 O posibila teapa cu un telefon. Am cumparat de la cineva de pe olx un telefon in stare buna la un pret bun, m am intalnit cu respectivul, am verificat ... (vezi toată discuția)