Doamna administrator a spus că fiind țeavă orizontala(adică de la t înspre mine ) în plafonul de la aerisire e treabă mea nu a blocului . Eu așa știu tot ce e in perete și nu este ieșit în interiorul apartamentului este țeavă comuna
Dar am incercat sa ii explic.
Am cerut să mi se aducă articolele si legile să îmi demonstrează negru pe alb că cotul teul și robonetul din plafon trebuie platit de mine. Răspunsul doamne ea nu are timp de așa ceva .
latka a scris:
Nu stiu de ce ar trebui sa platiti DOAR dvs., din moment ce ati spus ca s-a fisurat o conducta comuna de apa rece. Toti proprietarii care sunt racordati la acea conducta trebuie sa plateasca conform cotei parte indiviza, o suma din aceasta lucrare de reparatii.
Articolul 84
(1) Cheltuielile repartizate după cota-parte de proprietate reprezintă cheltuielile asociației efectuate pentru întreținerea, repararea, exploatarea și, după caz, consolidarea și/sau reabilitarea părților de construcții și instalații aferente condominiului aflate în proprietate comună indiviză. Aceste cheltuieli se repartizează proporțional cu cota-parte din proprietatea comună a fiecărui proprietar.
(2) Cheltuielile pe cota-parte indiviză de proprietate reprezintă cheltuielile efectuate pentru administrarea, întreținerea, repararea, exploatarea și, după caz, consolidarea părților de construcții și instalații din condominiu aflate în proprietate comună.