Intrebarea mea era .."pe durata contractului de munca" . Nu fac concurenta firmei ,deoarece sarcinile mele de servici sunt bine definite (toti clientii firmei sunt stabiliti prin contracte nationale) iar firma si-a restrans activitatea din zona si nu mai este interesata de potentiali clienti
Poate o firma sa-mi interzica dreptul de a profesa dupa programul de lucru si in timpul liber pe durata CIM ,in acelasi domeniu in care sunt angajat la firma respectiva?
Inca o intrebare daca se poate... Daca eu fac contestatie si dovedesc ca nu eu am fost persoana care a condus si firma a furnizat date eronate Politiei pentru intocmirea PV ( nu exista foi de parcurs) cine suporta consecintele? Totusi...s-au luat si s-au aplicat niste masuri impotriva mea fara sa fie reale,cineva a comunicat niste date personale,urmarile putand fi de natura penala pentru mine
Deci practic...chiar daca politia orasului unde domiciliez mi-a spus ca in baza de date permisul meu apare validat cu drept de circulatie...de catre politia din Gj...eu nu am dreptul sa circul deoarece permisul meu nu apare ca fiind predat si retinut. PV intocmit...daca nu il primesc eu acasa ...se va duce direct la Fisc......????