avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate Adelina Ruse

Activitate Adelina Ruse

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns si pentru ca ati inteles destul de bine speta. Ideea este ca unul din frati este dominator, iar celalalt supus, supus care evident din motive psihologice cum se intampla in astfel de relatii dominatoare-manipulatoare nu are curaj sa isi sustina punctul de vedere, iar acum a intervenit problema in care contul mamei din care se faceau toate platile (isi sustinea singura cheltuielile din pensie) este blocat si complet nefunctional, iar fratele nu doreste decat sa plateasca din contul lui personal, neacceptand alta propunere (de a face un cont comun de exemplu) si lasand de inteles inca ce ceva vreme ca doreste si ca are parte mai mare pentru ca a trimis bani parintilor pentru casa si alte investitii avand toate documentele justificative. Multumesc!
Contractul de intretinere nu s-ar fi putut face deoarece mama nu mai avea de foarte multa vreme discernamant, avand alzheimer.
Cred ca nu m-am exprimat bine cand am pus intrebarea, daca nu este de acord cu succesiunea facuta la notar, poate sa demonstreze in instanta ca avut grija de mama depunand documentele justificative privind provenienta banilor si traseul lor? Daca da, celalalt frate ce optiuni are ca sa evite situatia de mai sus? Mentionez ca celalalt frate nu are nici o garantie ca fratele sau nu va merge in instanta. Multumesc!
Bună ziua! Am și eu următoarea situatie, certificat de moștenitor pe numele soției supraviețuitoare și cei doi copii, soția supraviețuitoare pana în noiembrie 2022 și-a susținut singura cheltuielile cu azilul în care este internata, din decembrie 2022 unul din copii s-a ocupat sa plătească din contul personal cheltuielile de întreținere. În momentul în care va deceda, copilul care s-a ocupat sa plătească cheltuielile poate demonstra în instanta ca a avut grija de mama și sa ii ia toată partea?