avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate madalin_florinc

Activitate madalin_florinc

Multumesc tuturor pentru raspunsuri :) @gi-jane2 intradevar trebuia declaratie notariala pentru a lua numele de familie al mamei mele pentru ca ea divortase si a avut si ea numele care vreau eu sa ma scap de el.

gi-jane2 a scris:

Bănuiesc ca nu sunteti minor...
Solicitati explicații la primarie.
Fiecare solicitare a lor, ar trebui sa aibă o baza legala.

Sunt major,am ramas surprins cand am vazut ca mi se cere declaratie notariala ca sa imi schimb numele,daca sunt major am dreptul sa fac orice fara acordul parintiilor.
Buna seara,am facut demersurile pentru a imi schimba numele de familie,Monitorul oficial,totul in regula pana aici,dar la evidenta populatiei din orasul meu imi cere declaratie notariala din partea mamei pentru a imi schimba numele,nu inteleg de ce mi se cere asta?Eu vreau sa schimb numele din X in Y ,toti membrii familiei mele au numele Y.
Buna ziua,doresc in perioada asta sa imi schimb numele de familie,pe actele de proprietate al unui teren va trebuii sa le refac cu noul nume? ,in caz ca doresc sa vand sau pot vinde teren si cu actele avand vechiul nume de familie.
Buna,eu prestez servicii de Design Interior/Randari Architecturale,un individ m-a racolat pe olx fiind interesat de serviciile mele,era vorba de doar 800 lei care trebuia sa mi-i datoreze ,nu am cerut avans (greseala mea) i-am predat proiectul(2 randari) si el a inceput sa imi spuna ca este mult etc,la mesaje nu mai raspunde,ba chiar m-a si blocat cand il intrebasem de plata
Mentionez ca am adresa lui din planul care mi l-a trimis plus numele sau complet
Nu am SRL inca.
As putea sa ii fac plangere pentru ce a facut?Urasc ca cineva sa isi bata joc de timpul si munca mea.