avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare nume de familie si vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare nume de familie si vanzare teren

Buna ziua,doresc in perioada asta sa imi schimb numele de familie,pe actele de proprietate al unui teren va trebuii sa le refac cu noul nume? ,in caz ca doresc sa vand sau pot vinde teren si cu actele avand vechiul nume de familie.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
madalin_florinc, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:37, 21 Septembrie 2023
Actele de proprietate nu se modifica. Asa rămân.
Dacă veți dori sa vindeți, veți prezenta documentul doveditor al schimbării numelui.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume de familie blackjack87 blackjack87 Buna ziua, Doresc sa-mi schimb numele de familie. Motivul este ca am un nume urat, greu de pronuntat de catre un strain, si munca mea presupune interactiune ... (vezi toată discuția)
Eiberare acte in urma procedurii de schimbare a numelui pe cale administrativa oliviaenachescu oliviaenachescu Buna ziua , Doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu refacerea/eliberarea noilor acte de identitate in urma procedurii de schimbare a numelui pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren ana500 ana500 Urmeaza sa vand un teren cu casa. In momentul cand am intrat in posesia acestuia (teren+casa) aveam un nume , in prezent am altul . Extrasul de la cadastru ... (vezi toată discuția)