avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Activitate csokmaib

Activitate csokmaib

Buna ziua,

As avea si eu cateva nelamuriri... Am terminat facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei, specializarea Inginerie Economica in domeniul electric, electronic si energetic. Sunt angajata ca si programator, si in cartea de munca asa scrie, primesc salarul cu impozit redus. As vrea sa-mi schimb locul de munca, si la firma noua la interviu s-au uitat cam ciudat la specializarea facultatii si m-au intrebat cum de m-au angajat ca si programator la firma actuala... Am citit si eu Ordinul nr. 250/2004 privind încadrarea în activitatea de creaţie de programe pentru calculator, dar nu mi-am gasit specializarea acolo. Imi puteti spune va rog frumos daca ma pot angaja ca si programator si as putea primi reducerea de impozit cu aceasta facultatea si specializare terminata ? Si cum se poate intampla ca o firma accepta aceasta diploma si alta nu ? Daca exista vreo referire in careva lege in legatura cu aceasta specializare, va rog mult scrieti-mi, ca sa pot dovedi ca ma pot angaja ca si programator...

Va multumesc mult!