Pai da, știu răspunsul. În afara ca celalalt conducător era fostul secretar de stat MAI, și mai era și băut și tot constatator, cel care se ocupa de caz este și recalcitrant, nu am cu cine vorbi, accidentul a fost cât de xat simplu, în plus în seara respectiva au văzut și camerele din intersecție și puteau sa dea foarte ușor răspunsul și întocmirea PV.
Care este termenul de soluționare dosar și emiterea procesului verbal în cazul unui accident declarat la secția de politie accidente usoare București? În data de 30.11.2022 am avut un accident cu un alt vehicul , accident care s a declarat la Politie din cauza neînțelegerilor, masina mea este în service, are casco, dar nu o vor repara din cauza ca nu am documentele necesare, polițistul declara ca termenul de soluționare este de 6luni, ceea ce mi se pare aberant, eu ce dac? Stau cu masina pe dreapta 6luni. Este corect termenul de 6luni. Ce pot face?
Bună seara! Care este termenul de emitere a unui proces verbal în cazul unui accident soluționat la politia de accidente usoare? Am avut un accident în București în care am deschis dosar la secția de accidente usoare, madjna trebuie reparata pe Casco și nu se poate ca nu am documentele necesare, polițistul mi a zis ca termenul este de 6luni, ceea ce este inacceptabil sa stau cu madina pe dreapta din cauza politicii lor, este acest termen stipulat i vreo lege? Mulțumesc!