avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care este termenul de soluționare dosar și emiterea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care este termenul de soluționare dosar și emiterea procesului ...

Care este termenul de soluționare dosar și emiterea procesului verbal în cazul unui accident declarat la secția de politie accidente usoare București? În data de 30.11.2022 am avut un accident cu un alt vehicul , accident care s a declarat la Politie din cauza neînțelegerilor, masina mea este în service, are casco, dar nu o vor repara din cauza ca nu am documentele necesare, polițistul declara ca termenul de soluționare este de 6luni, ceea ce mi se pare aberant, eu ce dac? Stau cu masina pe dreapta 6luni. Este corect termenul de 6luni. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Pemil75 , utilizator 21:07, 4 Ianuarie 2023
In general, termenul de solutionare a unui dosar de accident usor variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi complexitatea accidentului, numarul de persoane implicate, disponibilitatea documentelor necesare, etc. Totusi, 6 luni ar putea fi un termen prea lung pentru solutionarea unui astfel de dosar, mai ales daca accidentul nu a fost foarte complex.

Este recomandat sa te interesezi la Politia care s-a ocupat de cazul tau pentru a afla care sunt motivele pentru care termenul de solutionare este atat de lung si ce poti face pentru a accelera procesul. De asemenea, este important sa te asiguri ca ai toate documentele necesare pentru a fi prezentate la Politie, pentru a facilita solutionarea cazului.

Daca ai probleme cu repararea masinii tale, este recomandat sa te interesezi la firma de asigurari care a emis polita de casco pentru a afla care sunt pasii necesari pentru a obtine despagubiri. De asemenea, este posibil sa ai nevoie de asistenta unui avocat pentru a te apara in acest caz.
Pai da, știu răspunsul. În afara ca celalalt conducător era fostul secretar de stat MAI, și mai era și băut și tot constatator, cel care se ocupa de caz este și recalcitrant, nu am cu cine vorbi, accidentul a fost cât de xat simplu, în plus în seara respectiva au văzut și camerele din intersecție și puteau sa dea foarte ușor răspunsul și întocmirea PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! care este termenul de emitere a unui proces verbal ... Pemil75 Pemil75 Bună seara! Care este termenul de emitere a unui proces verbal în cazul unui accident soluționat la politia de accidente usoare? Am avut un accident în ... (vezi toată discuția)
Accident masina no_body no_body Am fost lovit intr-o intersectie de catre un autoturism ce avea asigurare la omniasig, accident fara victime. Era valabila o intelegere intre parti, dar in ... (vezi toată discuția)
Cum se poate solutiona un caz de daune rca si de ce acte este nevoie. laszlo82 laszlo82 Buna seara. De curand masin lui frate meu a suferit un acident rutier soferul find tata iar cel vinovat o persoan din PH dupa incident a venit Politia si a ... (vezi toată discuția)