raluk 0207
Am specificat ca am atasat la dosar procura pe care o aveam, si actele cerute de notar. Nu mi s a cerut niciun certificat de atestare fiscala, si de altfel cred ca era datoria notarului sa verifice actele, cred ca de aceea se platesc si niste taxe catre notar.
Am atentionat notarul, ca a adaugat inscrisuri, care e posibil sa nu corespunda cu realitatea.
Intrebarea mea era alta, nu sa ma judecati pe mine, ca sa se reflecte ca e greseala mea si nu a notarului.
Buna ziua. Sunt posesoarea unui certificat de mostenitor, emis de un notar, act lovit de nulitate.Mostenesc un bun imobil care de fapt este vandut din 2016.Deoarece eu nu detin un contract de vanzare cumparare, insa am prezentat ca si act doveditor, o procura autentificata pe care o aveam. Am specificat notarului ca s-ar putea sa se fi facut tranzactii si sa nu mai mostenesc acele parti insa mi s-a emis certificatul si pe acele parti, notarul spunandu mi ca daca nu exista un contract v-c trebuie sa treaca la mostenire. Nu pot revendica acele parti, deoarece 3/4 din mostenire e in posesia unui alt proprietar. In acest caz ce pot face, sa ,,ma bat,, cu proprietarii? Mi s-a cerut o taxa notariala care nu a fost de neglijat si pe partea vanduta.Sunt mostenitor pe ceva ce nu mai exista. Unde pot reclama notarul? Doresc sa mi recuperez si banii dar si sa cer despagubire notarului pentru emiterea unui act fals.