avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiDaniel

Activitate AndreiDaniel

Buna ziua!
Am postat acum ceva timp o problema legată de eBay, am vândut o vioara apoi cumpărătorul a cerut sa o returneze. Am fost de acord cu cererea lui, banii mi-au fost retrași din contul eBay, insa nu am primit niciun semn legat de returnare, nimic. Pe lângă situația asta, ma trezesc cu fondul monetar eBay pe minus cu -328$, fără nicio explicație. Cumpărătorul nu îmi mai Răspunde la mesaje. Am luat legătura cu cei de la eBay insa fără vreun răspuns concludent. Așa dori sa știu, sa ma ajutați unde as putea merge mai departe cu situația asta, la cine sa apelez fiindcă am impresia ca e o scamatorie. Mulțumesc.
Buna ziua!
Am vândut aproximativ acum o luna, pe eBay o vioara, in Canada, fiind intr-o stare perfecta, nimic de reproșat. Am discutat cu cumpărătorul toate detaliile legate de vioara, condițiile in care o trimit (împachetat), i-am trimis si poze. Desigur, corzile viorii le-am detensionat(destrans) pentru a evita unele posibile probleme pe durata transportului. Totul a fost bine, pana a primit vioara. A început sa se plângă pentru faptul ca s-a rupt o coarda in timp ce o acorda (vina nu e a mea) si ca vioara nu e in ambalajul original, apoi ca are urme de uzura, discutand anterior detaliile respective, si mi-a cerut sa-i dau înapoi o parte din bani sau dacă nu, sa-i returnez integral banii. Vioara s-a vândut in data de 13.12.22, si având in vedere ca sunt membru nou pe platforma, banii îmi sunt in contul eBay, disponibili doar după 30 de zile. Întrebarea mea este următoarea: ce se întâmpla in cazul in care nu vreau sa-i returnez banii, având in vedere ca nu are motive bine întemeiate ?