avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am postat acum ceva timp o problema legată ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am postat acum ceva timp o problema legată de eBay, ...

Buna ziua!
Am postat acum ceva timp o problema legată de eBay, am vândut o vioara apoi cumpărătorul a cerut sa o returneze. Am fost de acord cu cererea lui, banii mi-au fost retrași din contul eBay, insa nu am primit niciun semn legat de returnare, nimic. Pe lângă situația asta, ma trezesc cu fondul monetar eBay pe minus cu -328$, fără nicio explicație. Cumpărătorul nu îmi mai Răspunde la mesaje. Am luat legătura cu cei de la eBay insa fără vreun răspuns concludent. Așa dori sa știu, sa ma ajutați unde as putea merge mai departe cu situația asta, la cine sa apelez fiindcă am impresia ca e o scamatorie. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:25, 23 Ianuarie 2023
de ce nu cititi regulamentul ebay? de exemplu: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice? (vezi toată discuția)
Propun desfiintarea art. 3.3 din regulament aidu aidu Nu pot sa nu ascund ca motivul principal este ca imi pare o prevedere cum nu se poate mai stupida. Desigur, este legitim dpdv teoretic a evita atat abundenta ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe un site de vanzare-cumparare InaF InaF Buna seara, Am vandut un produs pe un site cunoscut de vanzare -cumparare, in valoare de 1800 lei, cu cele mai bune intentii si onest. Cumparatorul mi-a ... (vezi toată discuția)