avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Propun desfiintarea art. 3.3 din Regulament
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Propun desfiintarea art. 3.3 din Regulament

Nu pot sa nu ascund ca motivul principal este ca imi pare o prevedere cum nu se poate mai stupida.
Desigur, este legitim dpdv teoretic a evita atat abundenta nejustificata de subiecte, daca acestea nu comporta un standard calitativ... cat si ridicolul de a fi acelasi subiect in mai multe locuri.
Dar de aici si pana la faptul ca pe fiecare zi moderatorii imi sterg numeroase topicuri doar pt ca li se pare lor ca seamana cu altele... sau pt ca nu inteleg ca intentia mea e sa nu se discute pe un topic 1000 de lucruri la gramada (chiar daca superficial au legatura nominala), daca acelasi subiect poate fi in mod prolific atacat din mai multe perspective.
Nu imi pot explica excesele astea autoritariste... cu accente de mesianism didactic frizand insa superficialitatea. In fond, calitatea unor discutii e data de continutul lor, si nu de forma.
Sau, in subsidiar, sa fie instruiti explicit moderatorii sa nu faca abuz de zel in privinta aplicarii acestuia, incat sa se ajunga la asemenea situatii aberante precum cele anterior descrise.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 05:39, 6 Februarie 2015
Propun ca administrarea site-ului sa fie facuta de userul aidu ,,amant al dreptului'' justitiabil care in curand va sufoca nu numai acest forum, instantele nationale cat si CEDO cu originalele sale interpretari ale stiintei dreptului.Propun ca userul aidu sa fie reprezentantul Romaniei la instantele nationale,internationale si intergalactice.
aidu a scris:
.. pe fiecare zi moderatorii imi sterg numeroase topicuri..

Poate ca aveti foarte multe probleme de postati atat de multe incat moderatorii pot sa stearga numeroase topicuri deschise de dumneavoastra.
Va propun un mod de gestionare a acestora in favoarea dumneavoastra: postati o singura problema pe saptamana, intr-un singur topic si intrati in dialog cu noi o singura data pe zi dupa ce cititi raspunsurile celorlati participanti.
Asa aveti ocazia sa aflati mai multe raspunsuri la problema ridicata de dumneavoastra iar topicul are mari sanse sa nu fie sters.
Niciuna dintre 'solutii' nu abordeaza problema reala a defectiunii regulamentului sub aspectul prevederii respective.
Asa mi s-ar putea propune si sa nu mai postez nimic... ca sa nu existe niciun risc sa se descopere ca vreo reglementare este proasta.

Cu privire la 'stiinta' dreptului, trebuie remarcat ca nu este vb de o stiinta a naturii, si nici macar de una sociala. De fapt, discutabil ca este chiar vorba de una teoretica!
Prin urmare, este de esenta stiintei dreptului sa evolueze prin interpretari, originale sau mai putin originale. Nivelul de cunoastere intr-un domeniu progreseaza chiar si prin greselile care se fac, pt ca indreptarea lor este per se un spor de cunoastere.
Buna dimineata,

Moderatorii care va sterg topicuri nu au impresii, au certitudini. Nu fac abuzuri ci supravegheaza forumul si aplica Regulamentul. Nu au nevoie de nicio instruire suplimentara din niciun punct de vedere.
Va aduc aminte ca publicarea unui mesaj este precedata de afisarea acestor conditii: Prin postarea acestui mesaj declar că sunt de acord şi respect Regulamentul Forumului Avocatnet.ro si optiunile sunt DA & ACCEPT CONDITIILE sau NU.

Eu nu imi permit sa introduc propunerea dvs. in categoria stupizeniilor, gazdele trebuie sa fie politicoase. Va spun Multumim pentru implicare, raspunsul este Nu.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Stergere subiect Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Cum pot sterge din forum, un subiect deschis de mine? Multumesc! (vezi toată discuția)