avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate Helsinki1972#

Activitate Helsinki1972#

Mulțumesc mult!

gi-jane2 a scris:

nu cred ca se va razgandi, in promisiune prevedeti suma la care v-ati inteles pt partaj si puteti sa va asigurati si in privinta avansului, ca va da o suma mai mare inapoi, de ex.

raluk0207 a scris:

Așteptați partajul. Ii dați în ziua respectiva.
Poate sa se răzgândeasca și dacă ii dați banii înainte, cu toate promisiunile posibile.

De asta mi e teama și mie, Însă el are nevoie de bani ca și a cumpărat o casa și trebuie sa mai dea o diferență înainte de a face actele.
În caz ca se răzgândește, e posibil sa pierd banii dați chiar și cu act la notar?
Mulțumesc!!
Bună ziua, am și eu o întrebare. Sunt în așteptarea cadastrului pt a face partajul. Fostul soț îmi cere acum o suma de bani , anticipat, înainte de a putea face partajul voluntar , la notar. În ce condiții ii pot da acești bani ca pe viitor sa nu poată sa ma încurce la partaj și sa se răzgândească asupra sumei pe care am hotărât împreună sa I o dau? Trebuie sa fac declarație la notar? Mulțumesc foarte mult!
Bună ziua!.
Am și eu câteva intrebari: Cum pot face sa I plătesc fostului soț partea lui din proprietatea comuna , iar eu sa devin unic proprietar? Ma refer la ce pași trebuie sa urmez din punct de vedere legal, la notar. Casa am cumpărat o împreună, actele sunt în regula pana aici. Dar am mai extins o fără a avea autorizatie de construire. Mai trebuie făcut cadastru, implicit toate demersurile pana la cadastru ?
Mulțumesc foarte mul!