avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate someone0701

Activitate someone0701

Va multumesc pentru raspuns! Intocmisem deja o intampinare, pe baza celei facute de tatal meu dar aveam o nelamurire daca sa fim de acord sau nu cu admiterea apelului (nu recurs, scuze!). Cand am scris ca nu cunoastem cauza a fost pentru ca efectiv, nu apare nicaieri numele surorii tatalui meu sau al sotului ei ca fiind proprietari ai terenului/imobilului. E posibil sa apara intr-un alt proces (mentionat in cerere) dar in documentatia pe care am primit-o nu figureaza.
Buna ziua! Am urmatoarea situatie: tatal meu a fost citat intr-un proces de uzucapiune in calitate de parat.
Citind cererea de chemare in judecata, a fost implicat in proces fiind unul dintre mostenitorii unei surori iar aceasta fiind mostenitoarea sotului (presupun ca daca sotul ar fi trait, el ar fi fost citat).
Fiind din alt oras decat cel unde s-a judecat cauza, tatal nu s-a prezentat ci a trimis o intampinare prin care era de acord cu cererea formulata de reclamant, prin care
mentiona ca nu are nicio pretentie asupra imobilului/suprafetei de teren si ca nici el si nici sora sa nu au efectuat acte de intrerupere a posesiei. Singurul lucru cu care nu a fost de acord a fost cel privind cheltuielile de judecata (intrucat reclamanta solicita si plata acestora de la parati) - lucru rezonabil, cred eu, de vreme ce tatal meu, de la decesul surorii
sale, nu a mai fost niciodata in orasul respectiv.
Intre timp, procesul a evoluat, s-a pronuntat o hotarare civila care a respins cererea reclamantului iar acesta a declarat recurs. Tatal meu a decedat iar ulterior am primit citatii pe numele lui de la tribunalul orasului respectiv (instanta de apel). Din diverse motive,am reusit sa finalizam relativ tarziu procedura de succesiune si am facut o cerere de introducere in cauza a mostenitorilor. Am primit o citatie pentru a depune o intampinare. Problema este ca
nu prea stim ce sa scriem in intampinarea respectiva; practic ne intereseaza sa evitam cheltuieli de judecata. Practic, nici nu stiu de ce suntem chemati. Nu cunoastem cauza respectiva si nici macar (ma refer la mine si la ceilalti
mostenitori) nu am locuit vreodata in orasul respectiv.