Părinte violent ! Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu putin din povestea mea (grea) cu tatal meu .
Tata are 41 de ani ..este casatorit cu mama de aproximativ 19 ani , mama are 37 de ani , iar impreuna au 4 copii , eu de 20 de ani , sora mea de 13 ani , fratele mijlociu de 11 ani si cel mic de 7 ani .
Impreuna ducem un trai destul de complicat din cauza tatalui nostru pentru ca este foarte gelos pe mama ...face scandal ..o agreseaza (verbal si fizic ) , o obliga sa intretina relatii sexuale cu el (daca mama refuza primeste o bataie zdravana ) am avut o tentatie de a merge la politie insa mamei ii este frica de el sa faca un asemenea pas ..ne spune ca este complicat pentru ca au rate la banci , casa e pe numele tatalui , dar si mama este trecuta in acte nefiind o casa moștenită. Ce e mai "grav " as putea spune este ca intr-un fel ... Din cauza geloziei lui fata de mama , ne face rau si noua ...adica pe scurt cand lucreaza schimbul 3 "schimbul de noapte " incuie usa casei si doarme cu cheia in buzunar , adica practic ne incuie in casa ..
Mamei mele ii este frica de el ...dar are si frica de a ne pierde pe noi neavând unde sa locuiasca in afara de casa care este pe numele lui . Va rog sa ma ajutati cu un sfat ...care sa ne scape de aceste lucruri urate si sa traim si noi fara frica pe care o avem din vina lui pentru ca atunci cand vine de la munca nu ii pasa ca fratii mei dorm ca au scoala "maine " el tipa si face scandal ..si da mai are tangente si cu bautura ..si cu aparatele din cazino...