avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Nyk0009nyk

Activitate Nyk0009nyk

Se pare ca nu ne înțelegem. D3 fapt nu înțelegi ce vreau sa spun și de ce sunt nemulțumit

latka a scris:

Proprietatea e impozitata. Puteți avea o locuință în proprietate, zeci de ani nelocuita. Plătiți an de an.

Da în proprietate 2 zile . A treia a fost distrus . 362 zile impozit pe ce anume ?
Dacă nu e impozitata folosința atunci ce impozitata ?!

Dacă achiziționezi pe 3 ianuarie impozitul e suportat de către vânzător. Tu ca ,cumparator nu ești grevat de sarcini de plata.
Doar ca în cazul meu eu nu am vândut....am distrus un bun pe care nu.l mai folosesc .

latka a scris:

Ei na! De unde hoție? Și dacă achiziționezi pe 3 ianuarie o proprietate (casa, teren, mașina etc) datorezi impozitul din 1 ianuarie anul viitor. Nu priviți problema din unghiul potrivit.

Pe 3 ianuarie 2023 am dus un autoturism la remat (fier vechi) . De aici am primit documentele necesare radierii fiscale și din circulație. În momentul când am fost la primărie mi s.a cerut sa plătesc impozit integral pe anul 2023 .
E normal și corect sa plătesc un impozit la un lucru care nu mai exista care a fost distrus ?
Pot plăti impozit pe luna ianuarie nici o problema dar pe tot anul ?! Ma simt ca și cum cineva îmi baga mana în buzunar cu acordul meu .