Bună dimineața !
Mă numesc Istrate Viorel și am o speță la care nu știu ce să fac .
În data de 16.05.2022 un șofer de taxi mi-a pulverizat spray iritant în zona feței. Am sunat la 112 și au venit la fața locului un echipaj de poliție și o ambulanță. După acordarea îngrijirilor la Urgența spitalului din Tulcea echipajul de poliție a început încheierea procesului verbal privind evenimentul. Observând că se tergiversează stadiul cercetărilor am cerut explicații IPJ Tulcea referitor la stadiul dosarului. Aceștia m-au chemat să depun o declarație. După aceasta nimic. Am revenit cu o cerere de data aceasta la Parchet care mi-a răspuns că nu este plângere din partea mea în care să scriu că doresc ca persoana să fie trasă la răspundere penal și a clasat cauza și respinge plângerea. Având aceste informații am revenit la IPJ cu o nouă cerere, de data aceasta răspunzându-mi că a fost trimis dosarul la parchet dar nu mi-au răspuns la cererea mea și anume de ce nu au trimis dosarul în timp util și cine se face vinovat de tergiversarea lui pentru a-l trage la răspundere. Ce mă sfătuiți să fac?
Mulțumesc !