avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună dimineața ! Mă numesc Istrate Viorel și am o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună dimineața ! Mă numesc Istrate Viorel și am o speță ...

Bună dimineața !
Mă numesc Istrate Viorel și am o speță la care nu știu ce să fac .
În data de 16.05.2022 un șofer de taxi mi-a pulverizat spray iritant în zona feței. Am sunat la 112 și au venit la fața locului un echipaj de poliție și o ambulanță. După acordarea îngrijirilor la Urgența spitalului din Tulcea echipajul de poliție a început încheierea procesului verbal privind evenimentul. Observând că se tergiversează stadiul cercetărilor am cerut explicații IPJ Tulcea referitor la stadiul dosarului. Aceștia m-au chemat să depun o declarație. După aceasta nimic. Am revenit cu o cerere de data aceasta la Parchet care mi-a răspuns că nu este plângere din partea mea în care să scriu că doresc ca persoana să fie trasă la răspundere penal și a clasat cauza și respinge plângerea. Având aceste informații am revenit la IPJ cu o nouă cerere, de data aceasta răspunzându-mi că a fost trimis dosarul la parchet dar nu mi-au răspuns la cererea mea și anume de ce nu au trimis dosarul în timp util și cine se face vinovat de tergiversarea lui pentru a-l trage la răspundere. Ce mă sfătuiți să fac?
Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Ce am de facut? dana paraschiv dana paraschiv buna seara.as dori daca se poate un raspuns va rog.am facut plangere la politia capitalei ca politistul de la sectie unde am o plangere de furt calificat ... (vezi toată discuția)
Unde e dosarul?? hopeless1 hopeless1 buna ziua! __o plangere penala la IPJ a devenit dosar penal. __de acolo cica a plecat la parchet inca din ianuarie anul acesta. __la parchet mi se spune ... (vezi toată discuția)
Termen cerere stadiu dosar leopolf leopolf Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident in care o persoana a fost ranita usor. Dupa o perioada lunga de asteptare (persoana vatamata a depus plangere cu ... (vezi toată discuția)