avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce am de facut?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce am de facut?

buna seara.as dori daca se poate un raspuns va rog.am facut plangere la politia capitalei ca politistul de la sectie unde am o plangere de furt calificat tergiverseaza cazul din luna aprilie.tin sa mentionez ca este furt auto si se cunoaste autorul si sa gasit si masina.an data de 28.05.2010 am primit o anstiintare de la parchet mentiionand urmatoarele;va facem cunoscut ca a fost admisa ca antemeiata plangerea de tergiversare a cercetarilor an dosarul nr......;antrebarea mea este;dosarul meu sau plangerea facuta de mine la sectia de politie se afla la parchet?sau unde sa ma duc sa ma interesez?multumesc:">
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
dana paraschiv, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:27, 25 Iunie 2010
da.. dosarul e la Parchet..si tot parchetul este cel care va dispune restituirea masinii si tragerea sau nu la raspundere a faptuitorului..v-ati suparat degeaba pe politistul de la sectie
Petre Enache, Avocat
din aprilie nu e chiar mult..,mergeti la sectia de politie unde ati depus plangerea
Cristina Voicu, Avocat
Solicitati prin memoriu,prin posta sau mergeti cu acesta in audienta la primul procuror sau la loctiitorul acestuia relatii cu privire la situatia/stadiul cercetarilor intreprinse.
Puteti sa solicitati prin acelasi memoriu si urgentarea cercetarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Dosar penal circulatie rsk_ul rsk_ul am condus cu carnetul suspendat in septembrie 2009. In decembrie am primit de la sectorul 1 o instiintare cum ca dosarul s-a mutat la sectorul 3 si de atunci ... (vezi toată discuția)