avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal circulatie

am condus cu carnetul suspendat in septembrie 2009. In decembrie am primit de la sectorul 1 o instiintare cum ca dosarul s-a mutat la sectorul 3 si de atunci nu mai am nici o veste. Nu stiu ce sa fac si cum sa aflu ceva despre dosar si permis. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:38, 2 Februarie 2011
Mergeți la parchet și întrebați unde se afla dosarul dvs,la ce secție,
și in ce stadiu sunt cercetările.
Aveti 2 variante:
- sa il intrebati pe ofiterul care a instrumentat dosarul
- sa solicitati la parchet sa vi se comunice cine este procurorul care se ocupa de dosar si sa luati legatura cu acesta
Mergeti in audienta la Prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3,cu un memoriu,prin care solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor intreprinse in dosarul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce am de facut? dana paraschiv dana paraschiv buna seara.as dori daca se poate un raspuns va rog.am facut plangere la politia capitalei ca politistul de la sectie unde am o plangere de furt calificat ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar parchet nero67 nero67 buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare ... (vezi toată discuția)