avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate Aflorii

Activitate Aflorii

Eu am fost la RAR cu masina si mi-au spus ca actul de vanzare nu este valabil deparece el a adus masina din Olanda ,el este cel care a cerit numere rosii si semnatura lui si certificat fiscal de la el trebuie conform unei legi noi din luna Iulie
Mihăilă Sebastian a scris:

Daca inca are numere rosii inseamna ca nu a fost inmatriculata masina in Romania. Daca ati cumparat masina si aveti contractul de vanzare-cumparare nu este necasara prezenta vanzatorului. Insa, anterior inmatricularii, trebuie sa efectuati anumiti pasi administrativi precum inregistrarea masinii in evidentele organului fiscal.

Buna ,am cumparat un autoturism care a fost adus din Olanda . Aitoturismul are nr rosu obtinut de persoana care la cumparat din Olanda. Am act de vanzare cumparare legal dar pentru a merge la RAR sa obtin certificat de imatriculare trebuie sa fie prezent foatul proprietar care a adus masina din Olanda sau o procira de la el . Individul a disparut si eu nu pot obtine certificatul de imatriculare la masina ce pot sa fac pentru a obtine acest certificat fara prezenta fostului proprietar?