Cum se aplica ce decide politia ? acesti functionari de la politie nu au legi sau fac dispozitii de suspendare in raport cum au dormit cu o noapte inainte. Era important pentru mine sa aflu daca au aplicat legea corect dar se pare ca nu am succes. Multumec oricum.
Suspendarea se face pe baza unei legi nimic nu e aleatoriu si ma supun acesteia, problema mea este si repet se aplica legea de la data savarsiri faptei ori legea prevazuta dupa finalizare cercetarilor penale care poate fi destul de inaintata si poate fi schimbata intre timp fapt care sa intimplat si in cazul meu.
Legea cum prevede ? daca eu stau in cercetare penala 2 ani o sa primesc pedeapsa prevazuta la momentul cand este fapta ori cand este finalizat dosarul ? legile se schimba poate din luna in luna.
Am produs un accident cu victima prin neacordare prioritate pe trecerea de pietoni, victima 40 zile de ingrijire medicala. Data accident decembrie 2021 pana la finalizarea dosarului codul rutier a fost modificat feb 2021 in sensul ca la data faptei sanctiunea era de 90 zile suspendare drept conducere si acum codul rutier prevede 180 zile suspendare intrebarea este legal trebuie sa primesc 90 zile cu data faptei ori 180 zile suspendare cu data clasari dosarului de catre procuror. Sentinta pe care am primit-o e de 180 atat prevede actualul cod rutier doresc sa stiu daca e corecta ori trebue sa depun contestatie.Ceva sfaturi multumesc.