avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate Ionuț232

Activitate Ionuț232

o fost o greșeală, dar nu o fost o sumă mare 50 lei, o fost de distracție în momentul acela dar dupa ce ne-o prins tot in ziua aia, mi-am dat seama ce am făcut

gi-jane2 a scris:

Probabil nu se va intampla nimic, dar nu mai insista cu furatul ca să nu afli cum e un închisoare cand vei fi major.

Buna seara, am o întrebare am furat din Kaufland acum 10 luni de 50 lei și după două luni am fost și am dat declarație și mi-o făcut o cerere de anulare dosar penal, o zis că îl trimite în judecătorie o trecut 8 luni de la declarație și nu o sa mai întâmplat nimic, ce sancțiune pot primi sau ce sa întâmplat (am avut 16 ani)
Răspuns la discuția Furt Kaulfland
O fost recuperate de magazin, o sa am dosar penal?
ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa comunicat date relevante
Produsele sustrase au fost recuperate de catre comerciant sau de catre politie?
Ati achitat c/v produse sustrase?

Acum doua luni de zile am furat cu un prieten niste produse de la kaulfland, o venit poliția am mers la secție mi sa făcut un proces verbal și acum zilele astea am fost sunat sa dau declarație cu părinți, pot riscă să am pătat cazierul, avem 16 ani mersi. Sau de ce am fost chemați
Răspuns la discuția Furt kaulfland
Au trecut o luna de atunci și nici un dosar penal nu am, dar cat timp tine procesul verbal in evidență poliției?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Exista dosar penal dacă a venit politia.
Insa, fiind minor nu riscati cazier.

Scris din București 2023

Răspuns la discuția Furt kaulfland
Ii prima abatere de genul... Am vorbit cu o mătușă de la jandarmerie și o zis că n-am niciun dosar dar procesul verbal rămâne acolo
Dar de ce trebuie sa rămână procesul verbal

ynocentta a scris:

Daca produsele au fost recuperate ,posibil sa nu se continuie procedura cu intocmire dosar penal

Ieri seara, am fost prins că am furat niste chestii de la kaulfland, ne-o prins o sunat la poliție o venit, produsele o rămas acolo, ne-o dus la secție unde ne-a făcut un proces verbal, am dat Nr lu mama, și al meu....
Menționez că am 16 ani..
O sa am cazierul pătat sau o problemă cu asta sau numai o amendă...
Eram cu un prieten, el o luat de 130 și eu de 50 lei
Produsele o fost recuperate.....