avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt kaulfland
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt kaulfland

Ieri seara, am fost prins că am furat niste chestii de la kaulfland, ne-o prins o sunat la poliție o venit, produsele o rămas acolo, ne-o dus la secție unde ne-a făcut un proces verbal, am dat Nr lu mama, și al meu....
Menționez că am 16 ani..
O sa am cazierul pătat sau o problemă cu asta sau numai o amendă...
Eram cu un prieten, el o luat de 130 și eu de 50 lei
Produsele o fost recuperate.....
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
Ionuț232, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionuț232 , utilizator 22:53, 15 Februarie 2023
Daca produsele au fost recuperate ,posibil sa nu se continuie procedura cu intocmire dosar penal
Ii prima abatere de genul... Am vorbit cu o mătușă de la jandarmerie și o zis că n-am niciun dosar dar procesul verbal rămâne acolo
Dar de ce trebuie sa rămână procesul verbal

ynocentta a scris:

Daca produsele au fost recuperate ,posibil sa nu se continuie procedura cu intocmire dosar penal

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
Ionuț232, utilizator
Dar de ce trebuie sa rămână procesul verbal

Documentul incheiat de catre politie a fost incheiat si ramane in evidenta deoarece a fost intocmit la solicitarea reprezentantilor unitatii de unde ati sustras bunurile....
Documentul incheiat de catre politie se arhiveaza pentru a constitui proba legala in eventualitatea in care recidivati...
Exista dosar penal dacă a venit politia.
Insa, fiind minor nu riscati cazier.

Scris din București 2023
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Au trecut o luna de atunci și nici un dosar penal nu am, dar cat timp tine procesul verbal in evidență poliției?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Exista dosar penal dacă a venit politia.
Insa, fiind minor nu riscati cazier.

Scris din București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt kaulfland Ionuț232 Ionuț232 Acum doua luni de zile am furat cu un prieten niste produse de la kaulfland, o venit poliția am mers la secție mi sa făcut un proces verbal și acum zilele ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Furt calificat banal! stefanu stefanu Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)