Buna ziua,
Eu am un alt teren cumparat in 2013, lipit de acesta, unde locuiesc. Cand au inceput sa asfalteze strada si sa faca trotuarul, eu eram cu casa in constructie. Pe terenul vechi nu au putut sa intre cu trotuarul, eu fiind aici in fiecare zi. Pe terenul nou cumparat au intrat si de aici si aceste probleme. Trotuarul nu are aceleasi dimensiuni peste tot, la mine la poarta are mai putin in lungime, la terenul de langa ( cel cumparat in 2023) mai mult si cam asa e toata strada. Efectiv au intrat cu trotuarul peste proprietate privata. Pe fostul proprietar il cunosc f bine si primaria nu i a solicitat nimic. Normal daca ii solicitau lui, trebuia sa imi solicite si mie, ca doar am construit casa si gardul in acelasi timp cand ei asfaltau si faceau trotuar.
In fine, am mai vb cu un inginer si o sa vina sa faca din nou masuratorile. O sa depuna dosarul la OCPI si daca cei de acolo imi spun ca trebuie sa dau declaratie notariala pentru a dona partea din teren, atunci o dau.
Primaria nu este in legalitate si singura lor varianta pentru a trece portiunea mea de teren pe care au construit ilegal, in domeniul public, este declaratia notariala.
interventie moderator : a nu se cita mesajele imediat anterioare