avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate mariadroj

Activitate mariadroj

Scuze, nu avem repartitoare pe apartamente.
Am facut cursul de administrator in 2007, iar dl. Ramba a facut aceasta afirmatie in acest primavara acestui an, la cursul viitoarei noastre administratoare.
Pe scara noastra avem 27 apartamente, dintre care 5 au CT. Este bloc cu 8 etaje.
Scuze pt repetarea intrebarii, a 2-a oara am adaus adaugiri.
Multumesc pentru rabdare ! O zi buna !
Buna ziua ! Suntem o noua asoc de propr infiintata in urma unor batalii crancene (cu greu am strans 50%+1), iar acum, multi vor sa angajam pe vechea admin la noi. Noi nu vrem, caci nu avem incredere, dar de data asta nu mai avem majoritatea.
Intrebare: putem cere expertiza financiar contabila pt cei 15 ani in care a fost admin (sigur nu este in regula cu toate) astfel incat apoi sa "scapam" de ea? Unde trebuie sa ma informez pt aceasta expertiza, si in ce conditii se face?
Va rog mult, asi dori raspuns pertinent d.p.d.v. legal, nu simple pareri, caci nu vreau sa fac vreun pas gresit.
Multumesc mult !
Buna ziua ! Imi permit sa fac o precizare, si sa va intreb daca am inteles gresit: Ordinul 255 din 14 aprilie 2006, art. 12 (2) si (3), abroga obligativitatea proprietarilor cu centrala termica de a plati caldura pentru tevile care le trec prin apartament. De asemenea, dl. Ramba a raspuns la cursul de administratori, ca RADET nu a luat niciodata in calcul caldura emisa de aceste tevi, si nu a facturat-o.
Se mai scad cei 15% la care ati facut referire?
Sau am inteles eu gresit raspunsul Dvs?
Multumesc !