avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate yoos26

Activitate yoos26

Răspuns la discuția Pacalit de Flanco
Multumesc ,foarte mult.
Răspuns la discuția Pacalit de Flanco
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.De platit am platit la caseria Credisson(actual Cetelem),din magazinul Flanco Lujerului.Intradevar ,nu se pune problema de a primi chitante de mana.Am primit chitante,cu numar de inregistrare...toate cele.Am discutat cu juristul de la compania la care lucrez,si mi-a zis ca va fi foarte greu sa obtin ceva.
Ramane ,totusi,intrebare:este mai ieftin si mai rapid sa platesc "restanta",sau sa-i dau in judecata.
Daca se poate,imi poate spune unul din avocatii care vad topicul,care ar fi un onorariu...chiar daca nu este batut in cuie.
Nu am avut probleme de genul asta si nu stiu care-i procedura.

Stiu ,totusi,de pbligatia orcarui comerciant de a pastra chitantele,facturi timp de 5 ani.Problema,este ca la mine nu ma gasesc in sitem.
Tind sa cred ca este o magarie la mijloc,si am picat ca prostul in ea.

Multumesc ,foarte mult.
Buna ziua,
solicit un sfat vis a-vis de cea mai recenta practica Aa Flanco.
In anul 2003 luna DECEMBRIE am contractat un credit pe durata de 3 ani(valoare 28.000.000 Rol).Am platit toate ratele ,nu am primit nimic la mana ca am lichidat creditul si m-am culcat pe o ureche,pana cand am vrut sa-mi fac un card de credit si am primit vestea ca nu pot ,deoarece am datorii.Am luat-o pe fir si am ajuns la Flanco,unde in sistem la i aparea ca nu am mai platit 10 rate.
Mentionez ca:
1.Lla un an dupa ce am lichidat creditul la Flanco,am aruncat chitantele.
2.Intre timp am schimbat adresa,si nu am primit notificarile ,daca au existat.
3.Creditul a fost contractat prin Credisson(actual Cetelem)_ cu finantare Wolskbank,produsele cumparate dintr-un magazin Flanco.

Am fost pe la toate cele 3 sedii (Flanco,Cetelem,Wolskbank),nu am rezolvat nimic.Nimeni nu este dispus sa ma ajute.
Uremeaza sa cumpar un teren cu credit ipotecar si nu pot deoarece sunt in biroul de credite.
Dator in acest moment 50.000.000 rol.

CE pot face sa rezolv problema?Sunt dispus sa caut in arhiva lor cat este nevoie,pana gasesc acele chitante.
Este mai ieftin sa platesc datoria,chiar daca sunt pacalit pe fata?

Multumesc foarte mult.