avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Activitate amirra

Activitate amirra

Buna , am o mare problema sunt casatorita de 3 luni in austria cu un cetatean tot roman eu fiind la fel romanca suntem impreuna de 2 ani jumate si avem o fetita de 3 luni dar pe el nu il intereseaza copilul aproape deloc intrebarea mea este ce acte am nevoie pt divort aici in austria si cum pot pastra copilul fara ai permite vizite deoarece el si asa nu vrea copilul doar de ochi lumii l-ar cere la divort iar copilul este inca sugar ce pot face sa il pastrez, acest copil este viata mea si imi este foarte frica sa nu o ia deoarece stiu ca nu ar fi bine ingrijita si iubita,el nu si-a dorit nicodata un copil dar eu nu am vrut sa renunt la fetita cand am aflat ca sunt insarcinata si de atunci se comporta oribil cu mine si pe fetita cu toate ca stam in acelasi apartament nu vine cu zilele sa o vada in camera noastra doar in trecere cand mai mergem in alte camere sau bucatarie etc .Am scurtat totul pt ca ar fi prea multe de spus despre acest barbat si nu vreau sa va zapacesc, as vrea daca se poate doar un raspuns la intrebarea mea va rog mult pt ca nu stiu prea bine limba germana si nu am la cine apela aici si sunt disperata pentru ca nu stiu ce sa fac as vrea un sfat prietenesc si un raspuns .Va multumesc mult anticipat