avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate orangeteam

Activitate orangeteam

Vă mulțumesc pentru clarificări, doamna Rășina! Desigur, nu doresc să încălcăm legea în niciun fel. Respect litera legii, deși legea din România nu mă respectă în același mod. Ceea ce doresc să subliniez aici, este faptul că nu mai am fonduri pe care să le folosesc pentru un nou avocat, după ce am fost golit de bani de aproape 8 ani și cazul se încheie în România, fără niciun rezultat. Cred ca termenul corect ar fi: onorariu de succes? Va rog sa ma scuzati, dar nu sunt avocat si poate nu folosesc cei mai corecti termeni.
Un avocat care lucrează pe bază de contingență înțelege că va fi plătit doar dacă cazul său se încheie cu o victorie sau cu o soluție favorabilă pentru client. În acest caz, clientul nu va plăti avocatul decât dacă cazul se încheie cu succes, iar onorariul va fi plătit din suma câștigată sau din suma obținută prin acord. Inteleg ca oferta mea nu pare foarte atractiva, dar nu sunt in pozitia sa mai "investesc" in acest caz foarte solid dealtfel, cu probe irefutabile, dar care deja a costat mai mult decat as fi dorit. As fi dorit ca justitia romana sa fie cu adevarat impartiala si independenta, dar din pacate sforile se trag de catre cei cu bani si conectii.
Cu regret, am luat decizia de a aduce România în fața Curții Europene a Drepturilor Omului pentru nerespectarea drepturilor mele la o justiție echitabilă într-un caz de furt de Bitcoins, pătat de corupție și subordonare politică cu o investigație pe cale să fie închisă (la ordin) de DIICOT.

Aș dori să vă solicit ajutorul pentru a găsi cel mai bun avocat pentru a depune o plângere împotriva României și a lupta în instanță pentru aceasta. Ar trebui ca avocatul să fie român (deoarece acest lucru ar ajuta la finalizarea tuturor procedurilor în România și ar arăta că justiția română nu a îndeplinit condițiile de imparțialitate). Care sunt opțiunile mele cele mai bune pentru a-mi atinge acest obiectiv? Există avocați care sunt dispuși să lucreze pe bază de contingență, considerând că este un caz cu sume de ordinul milioanelor de dolari?