Am sesizat serciciul de sprijinire si indrumare asociatii in ultima si in ultima sesizare am cerut un control asupra activitatii financiar contabile conform legii 196/2018 art. 10 alin. 1 si 4 dar nu stiu daca am dreptul sa va comunic raspunsul acestui serviciu dar nu vor sa efectueze acest control . Mai incerc odata o sesizare pentru un control pe aceasta tema conform aceluiasi articol si dupa aceea o sa ma adresez corpului de control al primarului . Dupa aceea o sa public pe acest forum cererile mele si raspunsurile dlr. Am dreptul sa public ? Va multumesc pt. ajutor.
Buna ziua. Un presedinte al unei asociatii de proprietari ales si votat in adunarea generala si timp de 8 luni : --nu actioneaza conform legii 196/2018 – nu afiseza si nu prezinta proprietarilor imputernucirea din partea comitetului asociatiei - nu vrea remunerare – nu prezinta cazier judiciar- nu afiseaza regulamentul de condoiniu discutat si votat in adunarea generala - nu a angajat o firma de administratie cum a fost votat si aprobat in adunatrea gen. aprilie 2012, etc.
Intrebare : Poate aceasta persoana sa reprezinte asociatia de proprietari ,sa foloseasca stampila asociatiei in relatiile cu alte institutii , firme de specialitate,
sa folosesca contul asocatiei din banca. Problemele as. sant mai multe dar acestea mi sau parut esetiale.Va multumesc.