avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate ANDRE- IA

Activitate ANDRE- IA

Vă mulțumesc tare mult! Iau în calcul această variantă.

(pentru a raspunde, se apasa pe raspunde, nu pe citeaza. )
Corect însă toate facturile sunt pe numele soțului. Repet dacă noi cumpăram terenul în timpul căsătoriei figuram la coproprietar. Problema este ca el și copiii au terenul drept moștenire și de când ne-am casatorit a m început construcția clădirii. Astfel ca eu nu figurez nicăieri în acte. Îmi puteți indica actul normativ, procedura prin care pot găsi o soluție sa figurez și eu în titlul de proprietate?

ynocentta a scris:

Puteti dovedi contributia la edificarea constructructiei cu documente justificative legale,chitante,facturi,ordine de plata

Bună seara! Soțul a primit prin succesiune, în urma decesului fostei soții un teren intravilan. Acesta reprezinta acum moștenire și proprietari asupra terenului specificat sunt el alături de cei 2 copii minori (cota 1/3). După căsătorie, am decis ca împreună să construim o casa pe acest teren, doar ca eu nu figurez nicăieri în acte. Înțeleg ca locuinta/ clădirea va urma regimul juridic al terenului și proprietari vor fi el și cei 2 copii ai lui. Întrebarea mea este: ce varianta legala am pt ca măcar în documentația de recepționare a lucrării sa figurez și eu, ceva care sa-mi confere recunoașterea prezentei/ participației la ridicarea acestei construcții? Pana la urma clădirea a fost construita în timpul căsătoriei noastre, deși terenul ii aparține lui și copiilor.
Mulțumesc anticipat pt răspunsuri.